Wie ben ik

Yoga is voor mij ‘doen’!

Een eindeloze ontdekkingsreis in bewustzijn. Een mooie ervaring die ik graag met anderen deel.

Ik ben moeder van twee prachtige kids, yogadocent en videoproducent. Ik geniet van buiten zijn in de natuur, met mijn handen in de aarde wroeten, dansen met de kinderen, yoga en nog zoveel meer.

Na verschillende yogavormen te hebben verkend heeft Iyengar yoga in 2016 mijn passie voor yoga aangewakkerd. Na het herstel van de geboorte van onze oudste zoon stapte ik een Iyengar yoga les binnen. Deze vorm van yoga klopte voor mij. De zorgvuldige uitleg, opbouw en uitlijning van de houdingen. Ik verbaasde mij over de mogelijkheden van mijn lichaam en voelde me krachtig. Tijdens de eindontspanning ervaarde ik de rust en ruimte. Dit voelde magisch! Door het beoefenen van Iyengar Yoga groeide het vertrouwen in mijn lichaam en mijn mentale weerbaarheid, niet alleen op de mat, maar ook buiten de mat.

In 2019 was ik klaar voor meer verdieping en ben ik begonnen aan de intensieve 3-jarige Iyengar Yoga Teacher Training. In 2022 heb ik vol trots mijn certificaat voor Iyengar yoga docent level 1 behaald.

Met veel voldoening en plezier blijf ik mijn yoga beoefening en lesgeef vaardigheden verder verrijken door o.a. wekelijks deel te nemen aan Iyengar yogalessen en (asana, pranayama & philosofie) workshops te volgen van gecertificeerde senior docenten uit binnen- en buitenland.

Tisja Sapulete