Ervaringen

Veel aandacht voor elke beoefenaar

“Al enige tijd volg ik yoga lessen van Tisja en dat bevalt mij zeer goed. Ze bouwt haar lessen zeer zorgvuldig op waarbij je elke keer wordt uitgedaagd een stapje verder te gaan. Daarbij heeft ze veel aandacht voor elke beoefenaar, ze corrigeert waar nodig en geeft handige tips. Dankzij haar begeleiding voelt mijn lijf steeds fitter.”

Door Astrid

Een hele prettige manier van lesgeven

“Yogales van Tisja is echt een rustpunt in de drukke week. Ze weet iedereen bij de les te houden en heeft een hele prettige manier van lesgeven. Met haar fijne stem en oog voor iedere deelnemer en zijn of haar beperkingen weet ze zowel de groep als ieder op zich aandacht te geven. In mijn jarenlange ervaringen met yogalessen ben ik nog niemand tegengekomen die zo fijn lesgeeft. Er wordt veel tijd genomen voor uitleg van de asana’s en hoe precies in de houdingen te komen. Ik had last van de nasleep van een ernstige hernia maar merkte direct na Tisja’s lessen een enorme verbetering. Ik kan niet wachten weer te kunnen aansluiten bij de yogales.”

Door Diane

Een geweldig goede en enthousiaste docente

“Ik heb Tisja leren kennen als een geweldig goede en enthousiaste docente, die op duidelijke wijze de yoga-oefeningen uitlegt en voordoet. Zij houdt ook goed rekening met eventuele beperkingen door ziekte of leeftijd en komt dan steeds met alternatieve oefeningen.”

Door Frans

Veel variatie en aandacht

“Tisja geeft hatha yoga op een heldere manier met veel variatie en aandacht voor de persoon zodat je het meeste uit de lessen haalt. Fijn om aan deel te nemen!”

Door Judith