Groepslessen

Iyengar yoga Groepslessen

Iyengar yoga is voor iedereen toegankelijk om soepelheid, kracht en uithoudingsvermogen in lichaam en geest te vergroten. Het verbetert je houding, concentratie en kalmeert de geest. De lessen zijn actief en energiek en geschikt voor jongere of oudere, lenige of stramme, beginnende- of gevorderde beoefenaars. Iedereen kan meedoen. De les duurt minimaal 75 min.

Iedere les is anders en kan vanuit een andere invalshoek belicht worden. De opbouw van de les zorgt voor een stabiele basis voor meer uitdagende houdingen. Ieder op zijn of haar niveau. In de les is ruimte voor persoonlijke aandacht en eventuele aanpassingen van de asana (houding). Je krijgt handvatten waarmee je kunt onderzoeken wat je nodig hebt om je sterker te voelen. Hierdoor kun je ervaren dat je meer kunt, dan je soms denkt zowel in de les, als in je dagelijkse bestaan. Yoga props (o.a. blokken, bolsters, riemen, dekens) kunnen worden ingezet om het lichaam te ondersteunen, om van te leren of om verder te durven gaan. Yoga matten en props zijn aanwezig op locatie. Gebruik je liever je eigen mat, dan is dat natuurlijk ook goed.

Boek nu je (proef)les

Kijk in onderstaand rooster voor een actueel overzicht van de lessen die worden gegeven in de Proefstand. Klik op ‘boek nu’ om een (proef)les te boeken! Je komt dan op de externe website van MomoYoga waar je een account maakt. Je kan vervolgens een (proef)les selecteren. Vergeet niet om je ook in te schrijven voor de les in het rooster.